AJUDES A LA CONDUCCIÓ

Aquest accelerador d’aro sobre el volant KS, permet una alternativa de conducció, podent treure’l sense dificultats al ser extraïble. Disposa de 5 any de garantía.Els pedals originals del vehicle continuen intactes. El sistema de fixació sobre el volant ha sigut estudiat per evitar espatllar-lo. Tots els elements originals del vehicle no han canviat així que la seguretat general està conservada.
- ACCELERADOR DE CÈRCOL SOBRE EL VOLANT. KS
Aquest sistema d’acceleració, compost per una o dues palanques darrera del volant, permet la conducció amb les mans, d’un vehicle automàtic. L’acceleració s’aconsegueix pressionant cap a baix una de les dues palanques i s’interromp automàticament en cas de frenada. Aquest sistema permet mantenir tots els ajustaments del volant (alçada, funcionalitat de l’airbag, comandaments de canvi, etc..) i utilitzar normalment els comandaments originals.
- ACCELERADOR AMB MANETES AL VOLANT
Possibilitat d’acceleració en un sentit (K4) o en els dos sentits (K5). La ubicació sota el volant no obstaculitza la possible sortida del coixí de seguretat ni tampoc la visibilitat del quadre de comandaments i així matei ens permet conservar la regulació de l’alçada i profunditat del volant.
- ACCELERADOR DE CÈRCOL SOTA EL VOLANT. K4 I K5

AJUDES AL TRANSPORT

ESGLAONS

Aquest sistema facilita l’entrada lateral al vehicle a gent amb mobilitat reduïda, disposem d’una gran varietat de models que s’adapten perfectament al seu vehicle i a les seves necessitats. Manuals, elèctrics, plegables, sota terra, etc.

AJUDA PER L'ACCÉS AL VEHICLE

2. 02_turnyorbit_b_g
6. 06_caronyfixel_e_g

PLATAFORMES

Plataformes sota terra

Aquest sistema de plataformes faciliten l’accés a persones amb cadires de rodes, tant per al transport de les mateixes com per a la conducció del vehicle, sense perdre l’estètica del vehicle i conservant la visibilitat del darrere o lateral d’aquest, quedant la plataforma desada sota terra del vehicle.

Base giratòria Plataforma fiorella F-Twister

Una vegada més la plataforma Fiorella revoluciona el mercat amb un nou accessori fent encara més atractiu el seu sistema mono-braç. Amb la base giratòria F-Twister pot girar tant cap a l’interior del vehicle com a l’exterior la seva plataforma. Pot aconseguir així recollir-la de manera que quedi plegada compacta en un costat del cotxe quan no s’està utilitzant, podent aprofitar així l’espai del seu maleter.

Plataformes fiorella

Les plataformes elèctriques de Fiorella, són unes noves plataformes molt més estètiques sense renunciar a la seva eficàcia i seguretat. Fiorella disposa de tres models de plataforma, la F300 per portes posteriors, la F300LD per portes laterals, i com a gran novetat la introduïda per Fiorella al mercat a finals de juny del 2010, la Fiorella Total Drive, una plataforma tant per a porta del darrere com porta lateral que és totalment automàtica, sempre conservant l’impressionant disseny. Totes les plataformes Fiorella porten carenats de protecció, innovadors sistemes de seguretat passiva, com microinterruptor antiaccionament i sensors de pes que aturen el moviment de la plataforma en cas de sobrecàrrega. Compacta i lleugera, però forta i robusta, la plataforma Fiorella també pot ser instal·lada en vehicles petits, mantenint alhora les normes de seguretat.

1. vista-desde-atras

ALTRES SERVEIS

Rampes

Sistemes de subjecció

Grues

Accessoris pel vehicle

EXEMPLES

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Base giratòria

TURNIN

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Seient en 3 posicions

TILDA

photo_ph3 copia_1

Rodes de 16" i 24"

CARONY EVO

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Turnout dins del vehicle

CARONY DRIVE